Onlinefotokurs.no - Skap magiske bilder
 

Lær komposisjon for viderekomne

Bli med meg når jeg besøker et fantastisk sted ved havet og viser deg komposisjon i praksis. Dette kurset forutsetter at du enten har tatt grunnkurset "Lær komposisjon" eller har erfaring med fotografering. Du vil lære hvordan du bruker lys og farger, vinkel og vidvinkel, hvordan du får de beste refleksene i bildet og generelle tips til å skape utrolige bilder.

Du får også med en video om redigering hvor jeg viser deg hvordan jeg bruker Photoshop og Lightroom til å skape bildene. I tillegg får du mine beste tips for sort/hvitt-fotografering.

Som kursdeltager vil du også få invitasjon til vårt diskusjonsfora i en lukket Facebookgruppe og webinarer som er relatert til de kursene du melder deg på. Du får dermed tilgang til vårt totale, interaktive læremiljø!

Som medlem av Onlinefotokurs.no får du 500 kr i rabatt på dette og alle våre fotokurs. Bli medlem og få første måneden gratis.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.