Onlinefotokurs.no - Skap magiske bilder
 

Lær redigering i Lightroom

Lær redigering på den morsomme måten! Følg meg når jeg redigerer noen av mine beste landskapsbilder. I dette kurset vil du få en bred innføring i Lightroom sine redigeringsmuligheter servert på en enkel og forståelig måte.

Du blir kjent med verktøyet ved å følge eksempler på redigering fra RAW format til ferdig bilde. Du vil også få nyttige tips i bruk av Lightroom sin HDR-redigeringsmulighet. Målet med kurset er å gi deg en oversiktlig innføring i Lightroom og eksempler på hvordan dette verktøyet kan få dine beste bilder til å bli de fineste kunstverk.

Som kursdeltager vil du også få invitasjon til vårt diskusjonsfora i en lukket Facebookgruppe og webinarer som er relatert til de kursene du melder deg på. Du får dermed tilgang til vårt totale, interaktive læremiljø!

Som medlem av Onlinefotokurs.no får du 500 kr i rabatt på dette og alle våre fotokurs. Bli medlem og få første måneden gratis.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.