Lær å ta magiske bilder

Bli med på vår online fotoklubb og få halv pris på alle våre fotokurs.

Bli medlem fra kr 58 / mnd

Om våre fotokurs

Tilgang til kursene livet ut

Du har tilgang til kursene du kjøper så lenge du ønsker. Det betyr at du også kan se de så mange ganger du ønsker.

Få hjelp underveis

Spør fotograf Jørn Allan Pedersen om alt du vil lære i løpet av kurset, enten via e-post, Facebook eller telefon.

Norsk tekst og tale

Kursene er gjennomsnittlig 3,5 time lang og er spilt inn av fotograf Jørn. 

Grunnkurs i fotografering

Lær de 3 viktigste grunnprinsippene innen fotografering. I denne kurspakken vil du lære å mestre kameraet, komposisjonen og hvordan du redigerer bilder.

Når du har gjennomført denne kurspakken vil du se stor forskjell på bildene dine. Og du vil være i stand til å sette ditt eget særpreg på dine bilder.

Du vil ha tilgang til kursene så lenge du ønsker. Dette gjør at du har glede av kursene som oppslagsverk i ettertid.

Medlemspris kun kr. 1999,-

Fullpris kr. 3999,-

#Kurspakke #Nybegynner #Entusiast

Les mer om kurspakken

Fotoskolen

Har du mål om å begynne å selge bilder, lage din første utstilling eller rett og slett et ønske om å bli en god fotograf? Da er dette kurspakken for deg.

Få tilgang til alle våre fotokurs. I tillegg får du personlig coaching med fotograf Jørn Allan Pedersen. I samtale med ham vil du få en kursplan tilpasset dine behov.

Du vil ha tilgang til kursene så lenge du ønsker. Dette gjør at du har glede av kursene som oppslagsverk i ettertid.

Medlemspris kun Kr 4499,- 

Fullpris: Kr 9999,-


#Kurspakke #Nybegynner #Entusiast #Proffpakke

Les mer om kurspakken

Lær kameraets innstillinger

Målet med kurset er å hjelpe deg til å mestre og ta bilder på manuelle innstillinger, at du lærere deg hvorledes fokussystemet fungere og får en god oversikt over fotoutstyr. 

Kurset starter med at du får en god innføring i kameraets grunnfunksjoner. Ved hjelp av noen enlel oppgaver vil du lære hvordan du stiller inn kameraet ditt, og hvordan du benytter ISO, blenderåpning, lukkertid og lysmåleren til å fange øyeblikket.

Du har også gratis tilgang til fordypningskursene i fotoutstyr, gjennomgang av proffkamera og ikke minst en grundig innføring i hvorledes fokussystemet virker. Det gir deg bedre muligheter til å oppnå sylskarpe bilder.

Har du spørsmål eller trenger hjelp med ditt kamera underveis, vil du alltid kunne få hjelp av en fotograf. Til sammen er det mer enn 5 timer med folkelig kursmateriale og  beskrivelser uten bruk av fremmedord. Alt presentert på en inspirerende måte.

Les mer om kurset

Lær fotografens 10 beste tips

God komposisjon er det viktigste for å lykkes med å skape gode bilder. Det handler om å fremme motivet. Og om å få seeren til å "stige inn i bilde".

I dette kurset gir fotograf Jørn Allan Pedersen deg en grundig innføring i den sjekklisten han selv benytter for å finne, og for å skape de beste motivene.

Han lærer deg om tema som omhandler dine egne forberedelser, fotografering i motlys, komposisjon av bildet, bruk av vinkel, hvordan skape dybde i bilde, lys og mye mer i dette 2 timer lange kurset. I tillegg til de rent faktiske opplysningene vektlegges også at kurset skal bidra til inspirasjon og motivasjon.

Les mer om kurset

Lær redigering i Lightroom

Lær redigering på den morsomme måten! Her vil du lære redigering sammen med Fotograf Jørn Allan Pedersen. Lightroom er fotografenes verktøy, og det får du her lære når du har de samme bildefilene som Jørn Allan foran deg.

Da kan du selv prøve mens du lærer, og på den måten sitter læringen langt bedre. Og det er langt mer inspirerende. 

Og dermed så lærer du ikke bar hvilke funksjoner du finner i Lightroom. Du lærer også hvorledes du får frem fantastisk lys, vakre farger, lager panoramabilder, HDR-redigering og mye, mye mer i tilsammen 5 timer med folkelig og inspirerende kursvideo. Har du noe du lurer på underveis får du hjelp av Jørn Allan selv.

I løpet av 20 minutter er du i gang med å redigere dine egne bilder. Og etter kort tid er du i ferd med å etablere dine egne stilarter. Du vil oppleve at du får et helt nytt og magisk lys og farger etter at du har gjennomført dette kurset.

 

Les mer om kurset

Lær redigering i Photoshop

Photoshop er et uendelig stort univers av muligheter. Dette kurset fokuserer på hvordan du som fotograf kan ha glede av å redigere dine bilder ved bruk av Photoshop!

Her vil du lære å manipulere dine bilder; Hvordan du skaper "solstjerner", forsterker en regnbue, plasserer inn en måne, fjerner uønskete elementer i bildet og setter sammen flere bilder i ett.

Du vil lære hvorledes du forsterker lyset, fordreier et landskap, redigere et portrett, lager en ramme og mye mye, mye mer.

Du vil få oppgaver hvor du kan øve på det du har lært. Når du er ferdig med kurset vil du kunne være i stand til å utforske Photoshop videre på egenhånd. Og som for alle våre andre kurs så gjør vi det på en folkelig, lærerik og inspirerende måte. Det skal være enkelt og moro å bli en magiker med bilder.

Les mer om kurset

"Vanvittig flott (landskaps)kurs. Har sett heile kurset og er imponert, fantastisk flott og lærerikt, har gått ute i skog og mark/fjell å tatt masse bilder. Kjøpte kurset og fekk meg mangen a-ha opplevelser, nesten ikkje til å tru, gleder meg til å komme ut igjen og få prøvd det som Jørn viser fram. Kurset anbefales på det sterkeste."

Per Magne Normann
Kursdeltaker og medlem

"Jørn er en veldig klar, god og pedagogisk instruktør. Jeg synes at den tekniske kvaliteten på kurset var svært god og profesjonell. Alt i alt er jeg godt fornøyd."


Kursdeltaker og medlem

5 steg til magiske landskapsbilder

Kurset består av 4 timers video full av nyttige tips og råd til hvordan du skaper de beste landskapsbildene.

Vi fokuserer både på komposisjon og teknikk. Her er noen av de temaene vi du vil lære å beherske; Fotografering i mørke, i motlys, medlys, sidelys, i regn, i snø og i tåke.

Du lærer også hvordan finner du det rette lyset, og hvordan du bruker lyset.

Hvilket utstyr trenger du? Hvordan bruker du filter? Hva skal til for å få knivskarpe bilder? Detter er noen de spørsmålene du får grundig svar på i den tekniske delen av kurset.

Og som for alle våre kurs så er det en folkelig, grundig og inspirerende tilnærming. Her tar Jørn Allan deg med på hele fotoprosessen fra a til å. Du får en opplevelse av å være med i hans verden og tankesett når han skaper sine landskapsbilder.

Les mer om kurset

Lær komposisjon for viderekomne

Bli med meg når jeg besøker et fantastisk sted ved havet og viser deg komposisjon i praksis. Dette kurset forutsetter at du enten har tatt grunnkurset "Lær komposisjon" eller har erfaring med fotografering. Du vil lære hvordan du bruker lys og farger, vinkel og vidvinkel, hvordan du får de beste refleksene i bildet og generelle tips til å skape utrolige bilder.

Les mer om kurset

Lær dyrefotografering

Har du lyst til å kunne ta fantastiske bilder av dyr? Da passer dette kurset perfekt for deg!

Her blir du tatt med på alt fra villmarksfotografering av moskus og "safari" i Antarktis tur til fotografering av firbente venner. Og underveis vil du få innføring i hvorledes du finner dyrene, kommer nært dem, finner naturlige komposisjoner og rigger en scene for fotografering av småfugl og ekorn.

Jørn Allan var tidligere en ivrig hjortejeger og brukte mye tid på snikjakt før han byttet børsen ut med kamera. Så dyrefotografering er kanskje hans aller største interesse. Her får du også lære hvilket utstyr du bruker til de forskjellige situasjonene.

Som i alle våre kurs blir du dradd med ut i felten hvor du får en følelse av å delta. Det gjør det også mye mer morsomt å lære.

Les mer om kurset

Lær portrettfotografering

Målet med dette kurset er at du først og fremst skal kunne ta bedre hverdagsbilder av kjente og kjære.

Men du får også ta del i mer profesjonell fotografering innen portrett og studiofotografering. 

Du får både en teoretisk innføring i bruk av studiolys, og et praktisk case hentet fra et oppdrag; "Hvordan beskriver du kraften av et slag fra en verdensmester i kickboxing?"

Bruk av naturlig lys står sentralt i kurset. Her omsetter vi teorien fra studiolys til praktisk bruk i felten. Hvordan du med enkle hjelpemidler kan improvisere studiolys ved hjelp av naturlig lys. I et av casene følger du fotograf Jørn Allan Pedersen når han tar familieportrett under vanskelig lysforhold.

Helt til slutt i kurset får du råd om posering og gode tips til bryllups/konfirmasjon.

Les mer om kurset

Kjøp tilgang til alle våre kurs

Ønsker du å ta fotografering til nye høyder? Da anbefaler vi kurspakken "Fotoskolen" som inneholder ALLE våre fotokurs. Kjøper du denne kurspakken, får du i tillegg 3 kurs gratis med på kjøpet! Fullpris: 8000 kr

Ønsker du å prate med oss?

Det er ikke alltid lett å velge hvilke fotokurs du trenger. Derfor tilbyr vi gratis telefonsamtale med fotograf Jørn Allan Pedersen som kan hjelpe deg med å velge riktig kurspakke for deg.

Close

50% Complete

Å stege

There is not anything you want, but it's not as much as you want, but it's not a moment and you're doing a good job.