Lær å ta magiske bilder

Våre fotokurs er på norsk og du har tilgang til å se kursene så mange ganger du ønsker - livet ut! 

Bli med i vår online fotoklubb og få HALV PRIS på alle våre fotokurs.

Les mer om dine medlemsfordeler

Våre fotokurs

Våre fotokurs er laget av en av Norges mest populære fotografer Jørn Allan Pedersen. Du vil få tilgang til å se kursene på PC, mobil eller nettbrett så mange ganger du ønsker - livet ut.

Kjøp alle kursene - få 3 kurs gratis!

Ønsker du å ta fotografering til nye høyder? Da anbefaler vi kurspakken "Fotoskolen" som inneholder ALLE våre fotokurs. Kjøper du denne kurspakken, får du i tillegg 3 kurs gratis med på kjøpet! Fullpris: 4999 kr

Lær kameraets innstillinger

Målet med kurset er å hjelpe deg til å mestre og ta bilder på manuelle innstillinger.

I dette 3 timers kurset får du en god innføring i kameraets grunnfunksjoner. Ved hjelp av noen enkel oppgaver vil du lære hvordan du stiller inn kameraet ditt, og hvordan du benytter ISO, blenderåpning, lukkertid og lysmåleren til å fange øyeblikket.

Les mer om kurset

Lær fotografens 10 beste tips

Dette kurset gir deg en oversikt over sjekklisten jeg selv benytter for å finne og skape de beste motivene. Vi gjennomgår tema som omhandler dine egne forberedelser, fotografering i motlys, komposisjon av bildet, bruk av vinkel, hvordan skape dybde i bilde, lys med mer. I tillegg til de rent faktiske opplysningene vektlegges også at kurset skal bidra til inspirasjon og motivasjon.

Les mer om kurset

Lær redigering i Lightroom

Lær redigering på den morsomme måten! Følg meg når jeg redigerer noen av mine beste landskapsbilder. I dette kurset vil du få en bred innføring i Lightroom sine redigeringsmuligheter servert på en enkel og forståelig måte.

Les mer om kurset

Lær redigering i Photoshop

Følg meg når jeg redigerer noen av mine beste bilder i photoshop! Lær å lage HDR-bilder, panoramabilder, regnbuer, lyskjegler, fordreie ting, klippe ut, slå sammen bilder, lage solstråler og mye mer. Du vil få oppgaver hvor du kan øve på det du har lært.

Les mer om kurset

5 steg til magiske landskapsbilder

Kurset består av over 3,5 timers video full av nyttige tips og råd til hvordan du skaper de beste landskapsbildene. Temaer vi går igjennom er fotografering i mørket, i ulikt vær, hvordan du finner det rette lyset, hvordan du bruker lyset, hvilket utstyr du trenger, bruk av filter, hvordan få knivskarpe bilder og enkel redigering i Lightroom.

Les mer om kurset

Lær komposisjon for viderekomne

Bli med meg når jeg besøker et fantastisk sted ved havet og viser deg komposisjon i praksis. Dette kurset forutsetter at du enten har tatt grunnkurset "Lær komposisjon" eller har erfaring med fotografering. Du vil lære hvordan du bruker lys og farger, vinkel og vidvinkel, hvordan du får de beste refleksene i bildet og generelle tips til å skape utrolige bilder.

Les mer om kurset

Lær dyrefotografering

Har du lyst til å kunne ta fantastiske bilder av dyr? Da passer dette kurset perfekt for deg! Bli med og se mine beste triks for å ta bilde av hunden din, fugl, moskus, ekorn og mange andre dyr. Jeg vil lære deg hvilket utstyr jeg bruker til de forskjellige anledningene.

Les mer om kurset

Lær portrettfotografering

Har du lyst til å kunne ta fantastiske bilder av kjente og kjære? I dette kurset vil du lære fotografenes hemmeligheter for å ta gode portrettbilder.

Les mer om kurset

Ønsker du å prate med oss?

Det er ikke alltid lett å velge hvilket fotokurs du trenger. Derfor tilbyr vi gratis telefonsamtale med fotograf Jørn Allan Pedersen som kan hjelpe deg til å velge riktig kurspakke for deg.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.