Lær å ta magiske bilder

Bli med i vår online fotoklubb og få halv pris på alle våre fotokurs.

Bli medlem fra kr 58 / mnd

Om våre fotokurs

Tilgang til kursene livet ut

Du har tilgang til kursene du kjøper så lenge du ønsker. Det betyr at du også kan se de så mange ganger du ønsker.

Få hjelp underveis

Spør fotograf Jørn Allan Pedersen om alt du måte lure på underveis i kurset, enten på e-post, Facebook eller telefon.

Norsk tekst og tale

Kursene er i gjennomsnitt 3,5 time lang og er spilt inn av fotograf Jørn. 

Grunnkurs i fotografering

Lær 3 grunnprinsipper innen fotografering. I denne kurspakken vil du lære å mestre kameraet ditt, komposisjon og hvordan du redigerer bilder.

Medlemspris: Kr 1499
Fullpris: Kr 3000
#Kurspakke #Nybegynner #Entusiast

Les mer om kurspakken

Fotoskolen

Få tilgang til alle våre fotokurs. I tillegg får du personlig coaching med fotograf Jørn Allan Pedersen. I samtale med Jørn vil du få en kursplan tilpasset dine behov.

Medlemspris: Kr 2999
Fullpris: Kr 6000
#Kurspakke #Nybegynner #Entusiast #Proffpakke

Les mer om kurspakken

Lær kameraets innstillinger

Målet med kurset er å hjelpe deg til å mestre og ta bilder på manuelle innstillinger.

I dette 3 timers kurset får du en god innføring i kameraets grunnfunksjoner. Ved hjelp av noen enkel oppgaver vil du lære hvordan du stiller inn kameraet ditt, og hvordan du benytter ISO, blenderåpning, lukkertid og lysmåleren til å fange øyeblikket.

Les mer om kurset

Lær fotografens 10 beste tips

Dette kurset gir deg en oversikt over sjekklisten jeg selv benytter for å finne og skape de beste motivene. Vi gjennomgår tema som omhandler dine egne forberedelser, fotografering i motlys, komposisjon av bildet, bruk av vinkel, hvordan skape dybde i bilde, lys med mer. I tillegg til de rent faktiske opplysningene vektlegges også at kurset skal bidra til inspirasjon og motivasjon.

Les mer om kurset

Lær redigering i Lightroom

Lær redigering på den morsomme måten! Følg meg når jeg redigerer noen av mine beste landskapsbilder. I dette kurset vil du få en bred innføring i Lightroom sine redigeringsmuligheter servert på en enkel og forståelig måte.

Les mer om kurset

Lær redigering i Photoshop

Følg meg når jeg redigerer noen av mine beste bilder i photoshop! Lær å lage HDR-bilder, panoramabilder, regnbuer, lyskjegler, fordreie ting, klippe ut, slå sammen bilder, lage solstråler og mye mer. Du vil få oppgaver hvor du kan øve på det du har lært.

Les mer om kurset

"Vanvittig flott (landskaps)kurs. Har sett heile kurset og er imponert, fantastisk flott og lærerikt, har gått ute i skog og mark/fjell å tatt masse bilder. Kjøpte kurset og fekk meg mangen a-ha opplevelser, nesten ikkje til å tru, gleder meg til å komme ut igjen og få prøvd det som Jørn viser fram. Kurset anbefales på det sterkeste."

Per Magne Normann
Kursdeltaker og medlem

"Jørn er en veldig klar, god og pedagogisk instruktør. Jeg synes at den tekniske kvaliteten på kurset var svært god og profesjonell. Alt i alt er jeg godt fornøyd."


Kursdeltaker og medlem

5 steg til magiske landskapsbilder

Kurset består av over 3,5 timers video full av nyttige tips og råd til hvordan du skaper de beste landskapsbildene. Temaer vi går igjennom er fotografering i mørket, i ulikt vær, hvordan du finner det rette lyset, hvordan du bruker lyset, hvilket utstyr du trenger, bruk av filter, hvordan få knivskarpe bilder og enkel redigering i Lightroom.

Les mer om kurset

Lær komposisjon for viderekomne

Bli med meg når jeg besøker et fantastisk sted ved havet og viser deg komposisjon i praksis. Dette kurset forutsetter at du enten har tatt grunnkurset "Lær komposisjon" eller har erfaring med fotografering. Du vil lære hvordan du bruker lys og farger, vinkel og vidvinkel, hvordan du får de beste refleksene i bildet og generelle tips til å skape utrolige bilder.

Les mer om kurset

Lær dyrefotografering

Har du lyst til å kunne ta fantastiske bilder av dyr? Da passer dette kurset perfekt for deg! Bli med og se mine beste triks for å ta bilde av hunden din, fugl, moskus, ekorn og mange andre dyr. Jeg vil lære deg hvilket utstyr jeg bruker til de forskjellige anledningene.

Les mer om kurset

Lær portrettfotografering

Har du lyst til å kunne ta fantastiske bilder av kjente og kjære? I dette kurset vil du lære fotografenes hemmeligheter for å ta gode portrettbilder.

Les mer om kurset

Kjøp tilgang til alle våre kurs

Ønsker du å ta fotografering til nye høyder? Da anbefaler vi kurspakken "Fotoskolen" som inneholder ALLE våre fotokurs. Kjøper du denne kurspakken, får du i tillegg 3 kurs gratis med på kjøpet! Fullpris: 6000 kr

Ønsker du å prate med oss?

Det er ikke alltid lett å velge hvilket fotokurs du trenger. Derfor tilbyr vi gratis telefonsamtale med fotograf Jørn Allan Pedersen som kan hjelpe deg til å velge riktig kurspakke for deg.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.