Ta magiske bilder med ditt kamera

Bli med i fotokurset "Lær kameraets innstillinger" å lær hvordan du hvordan du bruker kameraet ditt i praksis - enten du er nybegynner eller proff. 

Bli medlem og kjøp kurset til kun kr 499

Om fotokurset "Lær kameraets innstillinger"

 

Kursinnhold

Kurset er del inn i 5 ulike kapitler og inneholder over 3,5 time med videopresentasjon på norsk.

Del 1 - bildebrikken

Alt som fester seg på bildebrikken er refleksjoner av lys. Med hjelp av enkle tegninger og praktiske eksempler vil du forstå hvorfor dette er en viktig komponent for bildene dine

Del 2 - Blender & dybdeskarphet

Med riktig blenderåpning og dybdeskarphet kan du lage stilige effekter både i landskapsfotografering og fotografering av dyr og mennesker.

Del 3 - Lukker & lukkertid

Se hvordan lukkeren påvirker bildene dine i praksis og lær i praksis hvilken lukkerhastighet som passer til ulik type fotografering.

Del 4 - Lysmåler

Se og lær hvordan du tar kontroll over lysmåleren slik at den ikke lurer deg i ulike situasjoner

Del 5 - ISO

I mange situasjoner har du ikke tilgang til verken naturlig eller kunstig lys. Da er det greit å forstå hvordan ISO fungerer

Ta kontroll over kameraet ditt

Målet med kurset er å hjelpe deg til å mestre og ta bilder på manuelle innstillinger. Da har du tatt det første skrittet mot å skape magiske bilder.

I dette 3 timers kurset får du en god innføring i kameraets grunnfunksjoner sammen med fotograf Jørn Allan Pedersen. Ved hjelp av noen enkel oppgaver vil du lære hvordan du stiller inn kameraet ditt, og hvordan du benytter blant annet ISO, blenderåpning, lukkertid og lysmåleren til å fange øyeblikket og skape magiske effekter på bildene dine.

"Jørn forklarer tydelig og enkelt ved hjelp av egne bilder og innstillinger. Selv hadde jeg kun benyttet autofunksjonene, men ser nå hva jeg har gått glipp av. Absolutt et kurs å anbefale, hvor prøving og feiling er sentral. Da er det bra å få tilbakemelding og eventuelt tips om hva en kunne gjort annerledes via Facebookgruppen."

Kursdeltaker
Edel Dagfinrud

Slik gjennomføres kurset

Kurset gjennomføres direkte fra PC din og du vil kunne stille Jørn spørsmål og få tilbakemeldinger på bildene dine. I tillegg har du tilgang til alt kursmateriell livet ut!

Videopresentasjon

Du får tilgang til over 3,5 time med kursmateriell. Se kursene i eget tempo så mange ganger du ønsker.

Øvelsesoppgaver

Kapitlene inneholder spesifikke oppgaver som skal hjelpe deg til å få en praktisk forståelse. Oppgavene vil være både inspirerende og lærerike.

Egen Facebookgruppe

Bli kjent med de andre studentene, del dine spørsmål og bilder og få verdifulle tilbakemeldinger både fra Jørn og andre kursdeltakere.

Tilbakemeldinger på dine bilder

Du kan sende dine bilder til Jørn for å få konstruktive tilbakemeldinger på hva som var bra og hva som kan bli bedre.

All hjelpen du trenger

Vi garanterer du blir å mestre kameraet ditt etter å ta dette kurset. Hvis ikke hjelper vi deg enten på e-post, Facebook eller telefonsamtale. Hvis ikke får du pengene igjen! 

Om Jørn Allan Pedersen

Fotograf og kursholder i Onlinefotokurs.no

Fra jeg var liten har jeg hatt en livlig fantasi og jeg var glad i å tegne og brukte mye tid ute i naturen. Istedenfor for å følge guttedrømmen om å bli arkitekt valgte jeg en utdannelse som siviløkonom og EDB-ingeniør.

Jeg begynte å jakte dyr istedenfor å tegne dyr. Voksenlivet tok over og fantasien ble skjøvet til side.

Men det var fortsatt i naturen jeg følte meg hjemme. Snik-jakt på hjort ga meg mange fantastiske naturopplevelse. Det var spenningen med å finne dyrene og komme nær de som var den egentlige opplevelsen. Å ligge helt stille i det en kolle med to kalver passert bare 15 meter foran deg uten at de så deg.

Å se en rype lette opp av snøen etter å ha vært nedsnødd i et uvær. Det var det som engasjerte meg. Å skyte dyret var antiklimaks. Da var alt over. Opplevelsen i naturen var det store.

Derfor skiftet jeg ut børsen med kamera.  Da kunne jeg jakte hvor jeg ville, og når jeg ville. Og muligheten for nye opplevelser tar aldri slutt. 

Da bestemte jeg meg fullt ut - Jeg ville bli fotograf!

Siden den gang har det har blitt en rekke utstillinger og mange spennende oppdrag. Alt i fra å dokumentere en ekspedisjon i Antarktis til bryllupsfotografering. Jeg har fått muligheten til å gå i bredden fremfor å spesialisere meg. Det motiverer meg til å lære nye ting hver dag. En herlig kombinasjon!

Det å få ansvar for kursinnholdet i Onlinefotokurs.no gir meg masse energi! Det har gitt meg muligheten til å sette mine egne erfaringer fra de siste 20 årene i system og vise andre hvordan de også kan skape magiske bilder

Håper vi blir bedre kjent på kurset!

Hilsen Jørn Allan

"Jeg har følgt med på alle kursene til Jørn Allan Pedersen. Kursene er veldig bra og lærerikt. Kursleder forklarer godt på en forståelsesfull måte. Han gir raske og greie tilbakemeldinger på bildene som blir sendt inn til vurdering. Jeg har lært mye. Anbefales virkelig. "

Kursdeltaker og medlem
Unni Misund Langlo

Kjøp fotokurset

Bli en del av vårt aktive læremiljø på nett! Som medlem av Onlinefotokurs.no får 500 kr i rabatt på ALLE våre fotokurs. I tillegg får du tilbakemeldinger på dine bilder og ukentlige foto-oppgaver fra fotograf Jørn Allan Pedersen. Bli medlem nå og få de 30 første dagene gratis.

Lær kameraets innstillinger - medlemspris

Kr 999

kr 499

+ 99 / mnd for medlemskap

- Få 30 dagers gratis medlemskap. Verdi kr 99

- Tilgang til fotokurset "Lær kameraets innstillinger" - livet ut. Verdi kr 500

- 100 % fornøyd eller pengene tilbake - uten diskusjon

- Få 500 kr i rabatt på alle fotokurs

- Gratis medlemskurs - "Alt om fotoutstyr" & "Slik bruker jeg mitt kamera". Verdi kr 1000

- Eget foto-forum på Facebook

- Ukentlig foto-oppgaver

Total verdi kr 2099

Kjøp kurset til medlemspris kr 499

Fullpris

kr 999

Per kurs

- Tilgang til fotokurset "Lær kameraets innstillinger" livet ut
Se kurset så mange ganger du ønsker

 

Kjøp kurset til fullpris kr 1000

Ofte stilte spørsmål

- Hvordan ser jeg kurset?

Du ser kurset enten på PC, nettbrett eller mobil. Kurset er spilt inn på video med norsk tale. Det betyr at du ser kurset i eget tempo. Du har også tilgang til kurset livet ut.

- Får jeg tilgang til noe hjelp underveis i kurset?

Du kan stille spørsmål direkte på kurs-siden, eller så kan du sende e-post til [email protected]. I tillegg gir vi deg læregaranti på alle kursene våre. Det betyr at hvis det er noe du ikke forstår, så vil du få personlig veiledning fra fotograf Jørn Allan Pedersen.

- Hvilket foto-utstyr krever kurset?

Kun et kamera som du selv kan stille inn på manuelle innstillinger

- Hvorfor koster fotokursene 500 kr mindre hvis jeg blir medlem hos dere til kr 99 / mnd?

Vi ønsker å tilby et aktivt læremiljø på nett som også gir deg økonomiske fordeler. Det greier vi på grunn av medlemskapet! Hver uke får du tilgang til ukentlige foto-oppgaver, tilbakemeldinger på bildene dine og rabatt på printing av dine bilder. Medlemsavgiften gjør at vi kan tilby nettopp dette, samtidig som vi kommer med oppdatert kursmateriell. 

- Er det bindingstid på medlemskapet?

Nei, du sier opp når du vil. Dessuten får du 30 dager gratis medlemskap.

Våre fotokurs

Lær fotografens 10 beste tips

Dette kurset gir deg en oversikt over sjekklisten jeg selv benytter for å finne og skape de beste motivene. Vi ...

Les mer

Lær redigering i Lightroom

Lær redigering på den morsomme måten! Følg meg når jeg redigerer noen av mine beste la...

Les mer

Lær komposisjon for viderekomne

Bli med meg når jeg besøker et fantastisk sted ved havet og viser deg komposisjon i praksis. Dette kurse...

Les mer

Lær redigering i Photoshop

Følg meg når jeg redigerer noen av mine beste bilder i photoshop! Lær å lage HDR-bilder, pan...

Les mer

Lær landskapsfotografering

Kurset består av over 3,5 timers video full av nyttige tips og råd til hvordan du skaper de bes...

Les mer

Lær portrettfotografering

Har du lyst til å kunne ta fantastiske bilder av kjente og kjære? I dette kurset vil du lære fotogr...

Les mer

Trenger du hjelp?

Er du usikker om dette kurset er riktig for deg eller vil du bare komme i kontakt med oss? Fyll inn under så kontakter vi deg så raskt vi kan!