Finn lidenskapen til fotografering

Vår visjon er å hjelpe deg til å finne lidenskapen til fotografering - uansett kunnskapsnivå. 

Bli med i vår online fotoklubb

Et folkelig læremiljø

I vårt nettbaserte læremiljø, som består av over 1000 nordmenn, ønsker vi å lære deg fotografering på en folkelig måte, uten faguttrykk og avanserte tekniske beskrivelser. I vårt læremiljø har du mulighet til å skaffe deg kunnskapen du trenger innenfor fotografering og redigering.

Alle våre kurs er basert på film som du kan se når du vil, hvor du vil og så ofte du vil. Det betyr at du selv bestemmer tempoet. Vi jobber med både de tekniske innstillingene til fotoapparatet ditt og med ferdighetene dine.

Det er som oftest den som står bak kameraet som avgjør om det blir et godt bilde.

Kursene våre er interaktive og det følger med oppgaver som du kan løse og sende inn til våre fotografer for personlig tilbakemelding.

I tillegg får du tilgang til vårt diskusjonsforum på Facebook hvor du også treffer andre fotoentusiaster. Her kan du dele dine erfaringer og bilder med andre medlemmer og delta i diskusjoner, eller du kan lære ved å bare følge med på det som skjer. Også her får du personlig og individuell hjelp og veiledning.  

Du er hjertelig velkommen til vårt interaktive læremiljø!

Jørn Allan Pedersen

Fotograf og kursholder 
Les Jørn sin historie
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.