Lær kameraets innstillinger

1.499,00 NOK

  • Se fotokurset så mange ganger du ønsker - livet ut
  • Norsk tale og tekst
  • Få tilbakemeldinger på dine bilder av fotograf Jørn A. Pedersen

Dette sier kursdeltakerne:

“Jeg har følgt med på alle kursene til Jørn Allan Pedersen. Kursene er veldig bra og lærerikt. Kursleder forklarer godt på en forståelsesfull måte. Han gir raske og greie tilbakemeldinger på bildene som blir sendt inn til vurdering. Jeg har lært mye. Anbefales virkelig. ”

Unni Misund Langlo

“Jørn forklarer tydelig og enkelt ved hjelp av egne bilder og innstillinger. Selv hadde jeg kun benyttet autofunksjonene, men ser nå hva jeg har gått glipp av. Absolutt et kurs å anbefale, hvor prøving og feiling er sentral. Da er det bra å få tilbakemelding og eventuelt tips om hva en kunne gjort annerledes via Facebookgruppen.”

Edel Dagfinrud

“Etter første kurset hos Jørn Allan Pedersen trengte jeg ikke betenkningstid for å bli med videre. På en tydelig, lettfattelig måte forklarer han ikke bare hvordan ting henger sammen men også hvorfor. Presise oppgaver i forhold til tema gir stort rom for tolkning og øving og med positive tilbakemeldinger, råd og svar på alt en måtte lure på kommer mestringsevnen. Jørn Allan Pedersen er ikke bare en mesterlig fotograf, men også en god pedagog. 'Glede er den beste læremester.'”

Gerd Stiberg

“Kurset var enkelt og greit og passer for alle. Blir å nok å kjøpe neste kurs også.”

Bjørn Erik Sundfør

Kontoinformasjon

Trenger du hjelp? Send en e-post til support

Fortsett

Telefon

Fortsett

Kontakt:

Betaling
Betaling
Visa Mastercard Discover Americanexpress Default Ny
PayPal

Betalingsinformasjon behandles av en trygg server.

Fortsett

Fullfør