Lær å mestre DITT kamera

Og ta sylskarpe bilder av dine favorittmotiv

Si farvel til uklare og kjedelige bilder, uforståelige brukermanualer og endeløse Youtube-søk! Dette er det eneste kurset du trenger for å mestre innstillingene på DITT kamera, enten du bruker systemkamera eller speilrefleks.

Bli medlem og kjøp kurset til kun kr 749

Se introduksjonen til kurset:

 

Ta kontroll over kameraet ditt

Målet med kurset er å hjelpe deg til å mestre og ta bilder på manuelle innstillinger. Da har du tatt det første skrittet mot å ta bilder som virkelig engasjerer.

I dette 3 timers kurset får du en god innføring i kameraets grunnfunksjoner sammen med fotograf Jørn Allan Pedersen. Ved hjelp av noen enkel oppgaver vil du lære hvordan du stiller inn kameraet ditt, og hvordan du benytter blant annet ISO, blenderåpning, lukkertid og lysmåleren til å fange øyeblikket og skape magiske effekter på bildene dine.

Vi garanterer at du blir å mestre kameraet ditt - ellers får du pengene tilbake!

"Jørn forklarer tydelig og enkelt ved hjelp av egne bilder og innstillinger. Selv hadde jeg kun benyttet autofunksjonene, men ser nå hva jeg har gått glipp av. Absolutt et kurs å anbefale, hvor prøving og feiling er sentral. Da er det bra å få tilbakemelding og eventuelt tips om hva en kunne gjort annerledes via Facebookgruppen."

Kursdeltaker
Edel Dagfinrud

Slik gjennomføres kurset

Du ser kurset i ditt tempo direkte fra din PC, mobil eller nettbrett. Har du spørsmål underveis? Da kan du spøre fotograf Jørn Allan Pedersen direkte i kurset. I tillegg har du tilgang til alt kursmateriell livet ut!

Videopresentasjon

Du får tilgang til over 4 timer med kursmateriell. Se kursene i eget tempo så mange ganger du ønsker.

Øvelsesoppgaver

Kapitlene inneholder spesifikke oppgaver som skal hjelpe deg til å få en praktisk forståelse. Oppgavene vil være både inspirerende og lærerike.

Gratis oppstartssamtale

Etter du har kjøpt kurset, så vil Jørn kontakte deg og avtale en tid for telefonsamtale. Målet er å hjelpe deg i gang slik at du raskest mulig kan mestre kameraet ditt.

"Jeg har følgt med på alle kursene til Jørn Allan Pedersen. Kursene er veldig bra og lærerikt. Kursleder forklarer godt på en forståelsesfull måte. Han gir raske og greie tilbakemeldinger på bildene som blir sendt inn til vurdering. Jeg har lært mye. Anbefales virkelig. "

Kursdeltaker og medlem
Unni Misund Langlo

Kjøp fotokurset

Bli en del av vårt aktive læremiljø på nett! Som medlem av Onlinefotokurs.no får du halv pris på ALLE våre fotokurs. Bli medlem nå og få de 30 første dagene gratis.

Lær kameraets innstillinger - medlemspris

Kr 1499

kr 749

+ 99 / mnd for medlemskap

- Få 30 dagers gratis medlemskap. Verdi kr 99

- Tilgang til videokurset "Lær kameraets innstillinger" - livet ut. Verdi kr 1500

- Gratis oppstartssamtale med fotograf Jørn. Verdi kr 1000

- Gratis medlemskurs - "Alt om fotoutstyr" & "Slik bruker jeg mitt kamera". Verdi kr 1000

- Eget foto-forum på Facebook

- Ukentlig foto-oppgaver

Total verdi kr 3600!

Kjøp kurset til medlemspris kr 749

Fullpris

kr 1500

Per kurs

- Tilgang til fotokurset "Lær kameraets innstillinger" livet ut
Se kurset så mange ganger du ønsker

 

Kjøp kurset til fullpris kr 1000

Ofte stilte spørsmål

- Hvordan ser jeg kurset?

Du ser kurset enten på PC, nettbrett eller mobil. Kurset er spilt inn på video med norsk tale. Det betyr at du ser kurset i eget tempo. Du har også tilgang til kurset livet ut.

- Får jeg tilgang til noe hjelp underveis i kurset?

Du kan stille spørsmål direkte på kurs-siden, eller så kan du sende e-post til [email protected]. I tillegg gir vi deg læregaranti på alle kursene våre. Det betyr at hvis det er noe du ikke forstår, så vil du få personlig veiledning fra fotograf Jørn Allan Pedersen.

- Hvilket foto-utstyr krever kurset?

Kun et kamera som du selv kan stille inn på manuelle innstillinger. På de fleste nye mobiler kan du også ta bilder på manuelle innstillinger.

- Hvorfor koster fotokursene 50 % mindre hvis jeg blir medlem hos dere til kr 99 / mnd?

Vi ønsker å tilby et aktivt læremiljø på nett som også gir deg økonomiske fordeler. Det greier vi på grunn av medlemskapet! Hver uke får du tilgang til ukentlige foto-oppgaver, tilbakemeldinger på bildene dine og rabatt på printing av dine bilder. Medlemsavgiften gjør at vi kan tilby nettopp dette, samtidig som vi kommer med oppdatert kursmateriell. 

- Er det bindingstid på medlemskapet?

Nei, du sier opp når du vil. Dessuten får du 30 dager gratis medlemskap.