Lær hvordan DU kan bli en bedre fotograf

Med denne kurspakken lærer du kamerainnstillinger, komposisjon og redigering av bilder. Allerede etter kort tid vil du se forskjell på bildene dine.

Kjøper du kurspakken idag får du med oppstartsamtale (verdi kr 1000) med fotograf Jørn Allan Pedersen som hjelper deg i gang.

Kjøp kurset til medlemspris kr 1999

Derfor kommer du til å like våre online fotokurs

Se kursene i ditt tempo

Kursene våre er spilt inn på video i norsk tale av fotograf Jørn Allan Pedersen. Det betyr at du ser kursene så mange ganger du ønsker - livet ut.

Læregaranti

Vi garanterer at du skal lære å skape magiske bilder. Hvis ikke får du hjelp av fotograf Jørn Allan Pedersen på telefon eller penger tilbake.

Få hjelp av fotograf Jørn

Få innspill på bildene av Jørn. You can also contact him by e-mail with your questions either about photo courses or photography in general.

Bli kjent med kurspakken

Fotograf Jørn Allan Pedersen forteller hva du kommer til i å lære i "Grunnkurs i fotografering".

 

"Vanvittig flott kurs. Har sett heile kurset og er imponert, fantastisk flott og lærerikt, har gått ute i skog og mark/fjell å tatt masse bilder. Kjøpte kurset og fekk meg mangen a-ha opplevelser, nesten ikkje til å tru, gleder meg til å komme ut igjen og få prøvd det som Jørn viser fram. Kurset anbefales på det sterkeste."

Per Magne Normann
Kursdeltaker

Dette inneholder "Grunnkurs i fotografering"

Lær 3 grunnleggende prinsipper innen fotografering som vil hjelpe deg til å skape magiske bilder. Kurset krever ingen forkunnskap.

Del 1 - God komposisjon gir et godt bilde!

God komposisjon er det viktigste for å lykkes med å skape gode bilder. Det handler om å fremme motivet. Og om å få seeren til å "stige inn i bilde".

I dette kurset gir fotograf Jørn Allan Pedersen deg en grundig innføring i den sjekklisten han selv benytter for å finne, og for å skape de beste motivene.

Han lærer deg om tema som omhandler dine egne forberedelser, fotografering i motlys, komposisjon av bildet, bruk av vinkel, hvordan skape dybde i bilde, lys og mye mer i dette 2 timer lange kurset. I tillegg til de rent faktiske opplysningene vektlegges også at kurset skal bidra til inspirasjon og motivasjon.

Del 2. Lær å skap spennende effekter - Ta kontroll over kameraet ditt!

I del 2 vil du lære deg hvordan du bruker kameraets funksjoner på en enkel og praktisk måte. 

Målet med kurset er å hjelpe deg til å mestre og ta bilder på manuelle innstillinger, at du lærere deg hvorledes fokussystemet fungere og får en god oversikt over fotoutstyr. 

Kurset starter med at du får en god innføring i kameraets grunnfunksjoner. Ved hjelp av noen enlel oppgaver vil du lære hvordan du stiller inn kameraet ditt, og hvordan du benytter ISO, blenderåpning, lukkertid og lysmåleren til å fange øyeblikket.

Du har også gratis tilgang til fordypningskursene i fotoutstyr, gjennomgang av proffkamera og ikke minst en grundig innføring i hvorledes fokussystemet virker. Det gir deg bedre muligheter til å oppnå sylskarpe bilder.

Har du spørsmål eller trenger hjelp med ditt kamera underveis, vil du alltid kunne få hjelp av en fotograf. Til sammen er det mer enn 5 timer med folkelig kursmateriale og  beskrivelser uten bruk av fremmedord. Alt presentert på en inspirerende måte.

 

Del 3. Lær redigering i Lightroom

Lær redigering på den morsomme måten! Her vil du lære redigering sammen med Fotograf Jørn Allan Pedersen. Lightroom er fotografenes verktøy, og det får du her lære når du har de samme bildefilene som Jørn Allan foran deg.

Da kan du selv prøve mens du lærer, og på den måten sitter læringen langt bedre. Og det er langt mer inspirerende.

Og dermed så lærer du ikke bar hvilke funksjoner du finner i Lightroom. Du lærer også hvorledes du får frem fantastisk lys, vakre farger, lager panoramabilder, HDR-redigering og mye, mye mer i tilsammen 5 timer med folkelig og inspirerende kursvideo. Har du noe du lurer på underveis får du hjelp av Jørn Allan selv.

I løpet av 20 minutter er du i gang med å redigere dine egne bilder. Og etter kort tid er du i ferd med å etablere dine egne stilarter. Du vil oppleve at du får et helt nytt og magisk lys og farger etter at du har gjennomført dette kurset.

Om kursholder Jørn Allan Pedersen

Jørn har fotografert i over 20 år og er skaper av alle våre fotokurs. Han er oppriktig opptatt av å lære andre å ta gode bilder og er en uvanlig trivelig kar. Du finner som oftes Jørn i kajakken sin padlene rundt i Sogn.

Kjøp kurspakken "Grunnkurs i fotografering"

Bli medlem av Onlinefotokurs.no og du får kr 1499 i rabatt.

Grunnkurs i fotografering (medlemspris)

Kr 1999

- Oppstartssamtale på telefon med Jørn Allan Pedersen

- Se kurset så mange ganger du ønsker så lenge du vil

- Inkluderer 2 gratis "Alt om fotoutstyr" & "Slik bruker jeg mitt kamera"

- 100% fornøyd garanti eller pengene tilbake

- All hjelpen du trenger på e-post, Facebook eller telefon

- Det er ingen bindingstid 

Kjøp til halv pris kr 1999

Grunnkurs i fotografering

Kr 3999

- Se kurset så mange ganger du ønsker så lenge du vil

- Inkluderer 2 gratiskurs "Alt om fotoutstyr" & "Slik bruker jeg mitt kamera"

- 100% fornøyd garanti eller pengene tilbake

- All hjelpen du trenger på e-post, Facebook eller telefon

Kjøp til fullpris kr 3999
Close

50% ferdig

Påmelding

Fyll inn navn og e-post for å delta på live-sending til Jørn tirsdag 10.oktober klokken.