Fotoskolen - Starter NÅ

Kurspakken består av 10 kurs som spenner i et vidt omfang innen fotograferingens enorme univers. Tilsammen utgjør dette 35 timer video fullspekket med tips og kunnskap som gjør deg til en bedre fotograf. Kursene har du så lenge du vil, og du får gratis oppdatering ved nye versjoner. I tillegg kan du delta i workshop som går over to semestre. Passer ikke tidspunktet kan du ta både kurs og work shop når det passer for deg. Du kan dermed tilpasse fremdriften din akkurat slik du måtte ønske. Og hele tiden kan du spørre en fotograf om hjelp. Hjertelig velkommen! For at du skal få best mulig utbytte har vi begrenset med antall deltagere.

Her sikrer du din plass - kun 1 plasser igjen

Følg ditt eget tempo

Du bruker akkurat den tiden du trenger på å ta fotoskolen - Du har tilgang 24 timer i døgnet året rundt. Kursene kan du ta når du vil og repetere så mange ganger du vil. Du har tilgang til kursene så lenge du vil og du får gratis oppdatering av nye versjoner. Du har tilgang til chatfunksjon og kan stille spørsmål så lenge du er medlem. Her får du svar enten på mail, som en film eller på telefon. Lettvint og trygt. Du skal ikke stå fast i din læreprosess.

Din personlige plan

Når du starter på fotoskolen har du et planleggingsmøte med en fotograf som hjelper deg med å sette opp din studieplan ut fra det nivået du befinner deg på og opp mot dine personlge ambisjoner. Ønsker du å få etablert din første utstilling? Hjelp med å selge dine bilder? Eller er du rett og slett veldig interessert i fotografering?  Da har du kommet til rett sted.  her vil du vil alltid kunne få svar på dine spørsmål og personlig hjelp.

Et fleksibelt studiemiljø

I tillegg til din personlige plan kan du studere sammen med andre. Hvert semester starter vi en ny klasse med undervisning i form av livesendinger. Her kan du stille spørsmål og ikke minst se hva andre lurer på og hvilke svar du får. Går du glipp av en time er det ikke farlig. Livesendingen ligger tilgjengelig for deg i en egen lukket Facebook gruppe. dermed kan du se hele sendingen og diskusjonen når du vil.

Oppstart

Vi starter med et live informasjonsmøte den 23 august. Der går vi gjennom første halvårs plan for workshops. Dette er en åpen sending som alle kan delta i. Men du kan begynne å studere allerede nå. Det er begrenset opptak og det kan være lurt å sikre seg en plass så tidlig som mulig. Har du ikke mulighet til å delta kan du kontakte oss på [email protected] for å avtale et personlig møte på telefon

 

 

 

 

 

 

Første semester

I det første semesteret vil vi ha livesendinger med følgende tema:

  • kamerainnstillinger del 1
  • komposisjon del 1
  • redigering i lightroom del 1
  • kamerainnstillinger del 2
  • Landskapsfotografering 

I tillegg er det egen diskusjonsgruppe for alle medlemmer med månedlige oppgaver som kan gi deg verdifull trening og gode diskusjoner. Når du er ferdig med begge semestrende vil du kunne få kursbevis for gjennomførte kurs.. 

Andre semester

I dette semesteret vil livesendingene være konsentrert om temaene:

  • Kamerainnstillinger del 2
  • Portrettfotografering
  • Dyrefotografering
  • Komposisjon del 2
  • Bruk av photoshop

Som for første semester pågår det en rekke andre aktiviteter i medlemsgruppen som du står fritt til å delta i etter eget ønske. Har du tidligere tatt fotoskolen og er medlem kan du delta gratis på alle samlingene dersom du ønsker repetisjon. Dermed kan du selv bestemme ditt eget tempo, og ha glede av kurset i mange år fremmover. Fotografering er et uendelig univers. Du blir aldri utlært.

Her sikrer du deg en plass - NÅ!

Her kan du reserver en plass før 23. august

Fotoskolen er vårt mest populære program. Her får du tilgang til alle våre kurs, personlig hjelp av fotograf, 10 online work shops og mye mer. Som medlem kan du spare tusenvis av kroner og starte allerde nå.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.